Over Mini Marketing

De fantasie van kinderen is vaak onbegrensd. Ze leggen de mooiste verbindingen en stellen zichzelf (en de mensen in hun omgeving) de origineelste vragen. Fantasie is het hoofdingrediënt van creativiteit, en deze creativiteit kan op ontzettend veel manieren worden geuit.

Meiden zijn (over het algemeen genomen) beter in tekenen.

Jongens zijn (over het algemeen genomen) beter in bouwen. 

Allebei de bezigheden zijn een vorm van uiten, maar er wordt slechts één van deze vormen getoetst en becijferd in het onderwijs. Kwalijk als je het mij vraagt...

Mini Marketing heeft een ander beeld. Geef de kids een opdracht, en laat ze deze uitvoeren hoe zij dat wensen te doen. Buiten de lijntjes, binnen de kaders. 

Uiteraard zijn er begrenzingen. Er kan niet zomaar getimmerd worden in een klaslokaal. De kids kunnen hun ideeën aan mij doorgeven, en ik zorg dat ze het uit kunnen voeren. Als ze gebruik willen maken van verschillende soorten pasta, snoepjes of hagelslag om het logo te maken, prima!

Schilderen, kleien, knutselen, Photoshop, materialen uit de natuur, industriële materialen, echt, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Missie & Visie

Missie:

De creativiteit van elk kind ontgrendelen en boosten waardoor kinderen zichzelf verbazen

Visie:

Een structurele onderwijsmethode opstellen die creativiteit voor elk kind op de juiste manier benadert

Doelstelling voor de toekomst:

Kinderen verbazen met hun eigen creativiteit.

Show them what has been already there!