Mini Marketing voor ouders

Wat doet Mini Marketing?

De rol van de ouder

Help jouw kind
ontwikkelen.

Als ouder wil je altijd het beste voor je kind. Je volgt de ontwikkeling op de voet, evalueert met docenten en probeert ook naast school jouw zoon of dochter te helpen.

Als het aankomt op het ontwikkelen van creativiteit heb ik gemerkt dat veel ouders hier een andere aanpak op nalaten. Uiteindelijk ken je als ouder je kind natuurlijk het beste.

Toch kan het van grote waarde zijn eens wat anders te proberen, speciaal daarvoor heb ik een blog geschreven.

Verder kan er op scholen ook meer worden gedaan om kinderen te prikkelen hun creativiteit te gebruiken. Het maakt dan niet uit wat hun interesses zijn, het programma is zo ingesteld dat iedereen aansluiting vindt.

Mini Marketing is altijd van waarde.

Overleg Mini Marketing eens
met de leerkrachten

Leerkrachten doen ontzettend veel om de kinderen van de juiste hulp te voorzien, maar ook zij weten niet alles. Hun agenda’s zijn vaak overvol, en ze moeten alle zeilen bijzetten om de dagelijkse gang van zaken draaiende te houden.

 

Het spreekwoordelijke mes snijdt aan twee kanten. Door het interactieve lesprogramma van Mini Marketing worden de kinderen geholpen in het uiten van hun creativiteit, maar de docenten zijn ook drie middagen vrij van hun klas. In deze vrije tijd kunnen zij administratie doen, maar ook zaken voorbereiden voor andere lessen. Het onderwijs verbetert dus ook.

 

Het begint bij een gesprek op school. Alle informatie is te vinden op deze website, en mochten er toch nog vragen zijn sta ik altijd paraat. De leerkrachten staan er bijna altijd voor open, ze weten alleen nog niet altijd dat Mini Marketing bestaat!